stichtingen

Identiteit

De Identiteit is een concept dat alle “marxisten en liberale intellectuelen” geprobeerd hebben te individualiseren. Zo creëerden zij “individuele identiteiten” gebaseerd op de consumptie van het volk, en verwaarloosden zij het WARE IDEE.

De Identiteit is iets dat in ons Bloed zit, niet iets wat men kan kopen in de winkel. Het Bloed is het enige wat de werkelijke cultuur van een volk bepaald. Gebaseerd op dit bestaan er verschillende identiteiten en subidentiteiten. Wij zijn Europese afstammelingen, wij hebben dezelfde identiteit als de Grote Europese Familie, maar wij zijn geboren in het zuiden van Zuid-Amerika. Dit draagt bij tot een subidentiteit: Europese afstammelingen van de zuidelijke landen van het Amerikaanse subcontinent, afstammelingen van de Spaanse conquistadores, maar ook een divers volk van Europa (Duitsers, Italianen, Fransen, Kroaten, Russen, …), onze taal is het Castiliaans (Spaans).

We zijn ons bewust van onze Europese oorsprong, en we willen dat deze Identiteit blijft voortbestaan in dit land, zoals het al 500 jaar gedaan heeft, sinds de eerste krijgers voet aan wal zette.

Migratie Bewegingen

Om de identiteit van ons Europese afstamming the beschermen moeten we niet alleen onze taal en onze cultuur behouden, maar ook ons bloed. De belangrijkste factor is BLOED.

Om dit te beschermen moeten we een gebied garanderen aan onze mensen waar we ons veilig en autonoom kunnen ontwikkelen, zonder buitenlandse heerschappijen en externe invloeden. Niet alleen politieke invloed, maar ook economische facetten, zijn de meest belangrijke bedreigingen voor onze Identiteit. We moeten etnische en culturele invloeden van niet Europeanen, die onze demografie en ons territorium bevolken, vermijden.

Migratie bewegingen zijn niets anders dan etnisch-culturele invasies, zonder twijfel zal onze kleine macro identiteit van Europese afstammelingen het eerste slachtoffer zijn.

Ook is onze identiteit in Chili in groot gevaar. We worden bedreigd door de aankomst van steeds meer, niet blanke, migranten van andere zo genoemde “Latino Amerikaanse” landen. Met zeer weinig uitzonderingen moeten deze migraties van niet Europese afstammelingen worden geweerd.

Wij zijn ook tegen interne migraties in Chili, dit land moet zichzelf schikken naar duidelijke etnische en culturele parameters.

WIJ ZIJN AMPER 9% VAN DE WERELDBEVOLKING en ons aantal neemt nog steeds af. Wij zeggen NEEN tegen multiculturele utopieën, wij zeggen NEEN tegen niet blanke immigratie, wij zeggen NEEN tegen antiblanke genocide.

Milieu

Talrijk zijn de stemmen in ons land die bescherming van het milieu uitschreeuwen, maar waar niet naar geluisterd wordt, ondanks het feit dat het hier een probleem betreft dat ons allemaal op dezelfde manier treft. Zoals identitairen, alleen verdedigen we niet onze specifieke identiteit en wensen we dat de anderen ook die van hun beschermen; in aanvulling nemen we als basis in acht dat iedere cultuur, iedere etnische groep van dit land en van de planeet, hun specifieke natuurlijke ruimte beschermt, en verantwoordelijk voor het omgaan hiermee is, zonder hun bestaan en dat van de rest van de steden te beschadigen.

Normaliteit

Wij keuren de seksuele degeneratie in al zijn vormen af, homoseksualiteit, pedofilie, bestialiteit, etc. Beleidsbepalers moeten hun kritiekloze steun aan deze belachelijke, zogenaamde ‘seksuele minderheden’ stoppen, aangezien zij hiermee slechts de illusie van een ‘derde’ niet bestaande geaardheid in stand houden.

Anuncios

Dejar un comentario »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

Crea un blog o un sitio web gratuitos con WordPress.com.
Entries y comentarios feeds.

A %d blogueros les gusta esto: